You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies

Behorend bij de beste 12 Zelfstandig Reisadviseurs van Nederland 2013!

Verkiezingsuitslag 24 juni 2013: Judith's Reisadvies nummer 2

 

 

 

Mijn naam is Judith Deutekom-Jongejan en ik ben graag uw Persoonlijk Reisadviseur. Ik boek voor u de perfecte vakantie, waar en wanneer het u schikt. Bij u thuis, telefonisch óf via de mail contact houden, elk gewenst moment een reisvoorstel op uw wensen gemaakt!

Waar boekt u uw vakantie? Er zijn vele reisbureaus in Nederland, maar ook zeker internet is een bekend kanaal om vakanties te boeken. De laatste jaren is er een mogelijkheid bijgekomen... er daar wil ik het graag over hebben!

Er zijn in Nederland inmiddels circa 600 'mobiele reisadviseurs', tegenwoordig 'zelfstandig reisadviseurs' genoemd en door mij zelf graag 'Persoonlijk Reisadviseurs' genoemd.

Januari t/m juni 2013: Verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland 2013. Van de momenteel 600 opererende persoonlijk/zelfstandig reisadviseurs in Nederland hoor ik nu bij de beste 12.

Als onderdeel van de verkiezing die in januari is begonnen zit ik nu in de finale. Na diverse rondes met vragenlijsten, mystery buyers via email en telefoon, ben ik in mei 2013 met de andere finalisten een paar dagen op Djerba in Tunesië geweest om zelf een promotiefilmpje te maken. Tunesië heeft voor ieder wat wils en is ook zeker voor de zomer of herfstvakantie een aanrader. Zon, plezier & souvenirs!

Uitslag van maandag 24 juni 2013:  ik ben de nummer 2 van Nederland!

alt  alt

Ik zou iedereen die dit leest willen vragen mijn filmpje te bekijken. Wilt u meer weten over Tunesië óf een andere vakantiebestemming, dan hoor ik graag van u. Van een camping in Nederland tot een compleet op maat gemaakte rondreisdoor Zuid Afrika bent u bij mij aan het goede adres. En het beste is dat u er niets extra's voor betaald ten opzichte van internet óf een stenen reisburo. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar van 09.00u tot 21.00u. Vele mensen zijn u al voor gegaan in het boeken van een vakantie via Judith's Reisadvies... nieuwsgierig naar hun ervaringen? Kijk bij 'terug van weggeweest' op mijn website.

Volgt u mij al op facebook en/of twitter?

juni/juli 2013: Doe mee aan de prijsvraag 'Waarom naar Tunesië... '

Waarom naar Tunesië?

Bekijk mijn promotiefilm over Tunesië en laat mij per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via facebook (in een privebericht of op het prikbord) weten:

1. Hoeveel kost een leren jas in het filmpje?

2. Waarom, wanneer én met wie zou je naar Tunesië willen gaan?

Alle creativiteit is welkom uiteraard!

(vermeld in uw bericht uw naam, telefoonnummer en emailadres)

Wat kun je winnen?

Een reis naar Tunesië!

(de gewonnen reis is geldig voor 2 personen op een beperkt aantal vertrekdata. Kun je niet vertrekken op deze data, dan wordt de prijs automatisch vervangen door een reischeque van EUR 500,- te besteden bij Judith's Reisadvies in 2013 of 2014)

Winnaar van 'waarom naar Tunesië?'

Op dinsdag 23 juli zal de naam van de winnaar op de zomermarkt te 't Zand hangen in de kraam van Judith's Reisadvies. Ben je nieuwsgierig dan ga je uiteraard een kijkje nemen! Mocht u niet in de gelegenheid zijn, geen paniek... uiteraard wordt er contact opgenomen met de winnaar indien deze niet op de zomermarkt aanwezig is.

Veel succes!