You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies You & me reisadvies

Behorend bij de beste 10 Zelfstandig Reisadviseurs van Nederland 2012!

 

 

alt

Mijn naam is Judith Deutekom-Jongejan en ik ben graag uw Persoonlijk Reisadviseur. Ik kan u adviseren bij het kiezen en reserveren van de perfecte vakantie, waar en wanneer het u schikt. Bij u thuis óf via de mail contact houden, elk gewenst moment een reisvoorstel op uw wensen gemaakt.

Waar boekt u uw vakantie? Er zijn vele reisbureaus in Nederland, maar ook zeker internet is een bekend kanaal om vakanties te boeken. De laatste jaren is er een mogelijkheid bijgekomen... er daar wil ik het graag over hebben!

Er zijn in Nederland inmiddels circa 500 'mobiele reisadviseurs', tegenwoordig 'zelfstandig reisadviseurs' genoemd en door mij zelf graag 'Persoonlijk Reisadviseurs' genoemd. 

Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest als reisadviseur en manager van een grote reisbureauketen ben ik in januari 2011 voor mijzelf begonnen. Door een samenwerkingsovereenkomst kan ik gebruik maken van alle faciliteiten van Toerkoop Zonvaart op het gebied van databanken, contacten, ANVR-voorwaarden en SGR-garantie. Kortom een persoonlijk advies van een persoonlijk reisbureau met alle voordelen van een grote reisorganisatie!

alt

Januari t/m juni 2012: Verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland 2012. Van de momenteel 500 opererende persoonlijk/zelfstandig reisadviseurs in Nederland hoor ik nu bij de beste 10.

Als onderdeel van de verkiezing die in januari is begonnen zat ik in de finale. Na diverse rondes met vragenlijsten, mystery buyers via email en telefoon, ben ik in mei 2012 met de andere finalisten een paar dagen op Cyprus geweest om zelf een promotiefilmpje te maken. Cyprus heeft voor ieder wat wils en is ook zeker voor de herfstvakantie een aanrader.

Ik zou iedereen die dit leest willen vragen mijn filmpje te bekijken. Wilt u meer weten over Cyprus óf een andere vakantiebestemming, dan hoor ik graag van u. Van een camping in Nederland tot een compleet op maat gemaakte rondreisdoor Zuid Afrika bent u bij mij aan het goede adres. En het beste is dat u er niets extra's voor betaald ten opzichte van internet óf een stenen reisburo. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar van 09.00u tot 21.00u. Vele mensen zijn u al voor gegaan in het boeken van een vakantie via Judith's Reisadvies... nieuwsgierig naar hun ervaringen? Kijk bij 'terug van weggeweest' op mijn website.

Volgt u mij al op facebook en/of twitter?

juni 2012: Doe mee aan de prijsvraag 'Ik ga naar Cyprus en ik neem mee.. '

VIP-reis ZRA Cyprus mei 2012

Samen met de andere finalisten ging ik in mei 2012 voor een paar dagen naar Cyprus. Daar maakten we onder andere een videoverslag van deze reis. Het filmpje op deze pagina dient als promotie van de bestemming Cyprus aan u!

 

Uitslag 15 juni 2012

Op 15 juni werd vervolgens op het feestelijke symposium de winnaar van de verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2012 bekend gemaakt. Nummers 1, 2 en 3 zijn bekend. Geen plek in de top 3 van Nederland, maar volgend jaar zeker een nieuwe poging! Voor nu mag ik mij benoemen tot de beste 10 van Nederland. En dat is best een prestatie om trots op te zijn!